Irigator Oral de Apă Portabil ața dentară USB Reîncărcabilă Curata Dintii Multifunctional Automată Culoare

0
0 Recenzii

277.31lei 194.10lei
Cantitatea:

SKU: 7202600

Irigator Oral de Apă Portabil ața dentară USB Reîncărcabilă Curata Dintii Multifunctional Automată Culoare

Mai eficient decât folosirea atei dentare tradiționale: Puternic, pulsează debitul de apă pentru curățare profundă între dinți și sub linia gingiei, elimină 99,99% din placa si profunde resturile alimentare, ajută cu, cum ar fi respiratia urat mirositoare, o sensibilitate a dintilor si bretele Munca de îngrijire.

Simplu, dar eficient: Apa, folosirea atei dentare este cea mai ușoară și mai eficientă metodă de folosirea atei dentare, eliminarea de până la 99,9% placa bacteriană din zona tratată și cu 50% mai eficace la îmbunătățirea starea de sănătate a gingiilor decât folosirea atei dentare

Travel-friendly de Design fără Fir: USB port de încărcare este potrivit pentru băncile de alimentare, încărcătoare pentru telefoane și Pc-uri.Așteptați.

360 rotativ duză și IPX 7 rezistent la apa: 5 multi-funcția de duze poate rezolva în mod eficient problemele de aparat dentar, ortodontie, tartru, respiratie urat mirositoare.La IPX7 design face acest ața dentară în condiții de siguranță pentru utilizarea în duș.

Culoare:negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x gazdă

4 x duza

1 x cablu de date usb

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Origine China Continentală
Tip Robinet Irigator Oral
Certificare NICI unul

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.