2020 ultima versiune de liposuctie cu laser mașină de strângere a pielii masaj facial frecvență radio de mașină potrivit pentru întreaga b

0
0 Recenzii

1 913.44lei
Cantitatea:
  • Categorie: Electrocasnice
  • Tag-uri: noi produse de tehnologie 2022, fata de masina de filetat, liposuctie, profesionale lipo mașină, rf cavitație mașină 2022.

SKU: 7225426

Lipo Laser Mașină De Liposuctie Cavitatie Mașină De Strângere A Pielii Feței Masaj Electric Lipolaser Frecvență Radio De Mașină Complet Corpul

modul implicit de transport feroviar/ maritim transport.Acest tip de transport este door-to-door și nu necesită procesarea vamală.Timpul de transport este de aproximativ 30-40 de zile.În timpul transportului, voi urmări situația logistică pentru tine în timp.

Puteți alege, de asemenea, livrare expres.Alegerea livrare expres cere să plătiți costuri suplimentare, în timp ce express de livrare necesită să se ocupe de taxe vamale și de vămuire probleme în persoană.Desigur, atunci când ai de-a face cu vămuire probleme, vom asista la vămuire și să vă ofere documentele necesare pentru vămuire.

Notă: serviciile Noastre nu includ manipularea taxele vamale și de vămuire probleme suportate de express logistics.Și în timpul transportului, orice formă de refuzul de a plăti sau litigiu nu vor fi acceptate.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați .

Customerservice personalul răspunde la întrebări on-line, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să consultați nostru customerservice personal.

Nume De Brand NoEnName_Null
Putere Tip Electric
Origine China Continentală
Utilizarea Bikini, Corpul, Fata, Sub brat
Tip De Element Epilator
Certificare CE

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.