Ipl Îndepărtarea Părului Epilator pentru Femei Acasă 999999 Clipește Nedureroasa de îndepărtare a Părului Dispozitiv pentru Corp Axile Picioare Arme Linie Bikini

0
0 Recenzii

195.92lei 137.16lei
Cantitatea:
  • Categorie: Electrocasnice
  • Tag-uri: ipl îndepărtarea părului cu laser mașină, îndepărtarea părului cu laser, epilator pentru femei, photoepilator, depilator pentru femei.

SKU: 7219218

Caracteristici:

1. [IPL Puls Laser Tehnologie]: Nostru de îndepărtarea părului adoptă "IPL" (Intense Pulse Laser) tehnologie laser, care este folosit pentru îndepărtarea părului în saloane de frumusete profesionale și este sigură, nedureroasă și eficientă soluție permanentă.

2. [IGBT foton cip driver]: Built-in ultimele IGBT foton driver chip, cu 150µF nivel înalt de stocare a energiei (mult mai mult decât alte produse comune de pe piață), se poate rapid emite lumină pentru a realiza o singură lovitură de energie mai mare, face de îndepărtare a părului mai rapid și mai ușor

3. [Epilare definitiva]: IPL îndepărtarea părului cu laser actioneaza direct la radacina firului de par.Principiul de lucru este de a încălzi foliculul pilos, concentrat de lumină de energie de pe rădăcină, de a absorbi melanina, inhiba cresterea parului, și nu va provoca daune la nivelul pielii.

4. [Efect eficient în 4 săptămâni]: După 3-4 săptămâni de utilizare (de 3 ori pe săptămână), parul va fi redus cu mai mult de 75%, și creșterea părului va deveni lent.În acest moment, acesta poate fi ajustat pentru a utiliza două ori pe săptămână timp de 2 săptămâni.Utiliza în mod selectiv, în funcție de starea de păr, spune la revedere de la repetată de îndepărtare a părului.

5. [Flash 999999 ori]:numărul maxim de flash-uri de acest epilator este 999999 ori, ceea ce este suficient pentru a satisface nevoile de utilizare pe parcursul vieții și părți ale corpului.Veți vedea în mod clar cât de multe clipește pe ecranul LCD.Acesta este conceput ca un non-amovibile flash cap, pentru a evita riscul de scurgere de lumină și libertate de contact.

Parametru:

Nume: IPL Îndepărtarea Părului cu Laser Dispozitiv

Culoare: Negru Obsidian, Malachit Verde, Pepene Roșu

Aplicabile piese: fata, tot corpul

Zona de iluminat: 3.6cm3 (1.2 cm*3cm)

Tub material: tub de Cuarț

Lampa presetate viață: 999999 ori

Putere nominală: 36W

Tensiune de intrare: DC 12V/3A

Energie de ieșire: 12-16J/㎡

Dimensiunea corpului: 7.1*4.9*18.7 cm

Greutate produs: despre 234g

Lista De Produse:

1*Epilator

1* protecția Ochilor ochelari de soare

1*de ras

1*Încărcător

1*Manual De Utilizare

Nume De Brand RESUXI
Certificare CE
Origine China Continentală
Material ABS
Numărul De Model Epilator
Dimensiune 27*16.6*6.2cm
Epilator Tip Laser
Utilizarea Corpul
Putere Tip Reîncărcabilă
Tip De Element Epilator

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.