7Oz Săpun Pompa Dozator pentru Baie, din Oțel Inoxidabil Dish Săpun Dispenser pentru Bucatarie, Inoxidabile Lichid Pompa de Sticla

0
0 Recenzii

90.44lei 44.32lei
Cantitatea:

SKU: 7122331

[Durabil și Robust]: Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304 și excelent material Plastic,Dozator de Săpun poate ține de lungă durată și luminoase, nu este ușor de a coroda și rugina.Cu etanșe tehnologie, Antena Dozator de Săpun poate fără probleme de transport lichide de fiecare dată când apăsați, care este foarte convenabil de a folosi.

[Multifuncțional]: Dozator Sapun Lichid poate fi folosit pentru săpunuri, detergenți, lotiuni, ulei esential de amestecuri, sampoane, geluri de dus, uleiuri de masaj, în apa de gură, ingrediente alimentare, etc. Îl puteți folosi ca o bucătărie dozator de săpun sau umple-l cu lotiune moderne și practice decor baie. (Sfat: acide sau alcaline lichide pot provoca coroziune)

[Capacitatea vizuală Design]: transparent vizual fereastra de proiectare vă permite să cu ușurință și de a vedea în mod clar conținutul și dozare.mic și compact, economisind spațiu de masă, 7oz/200 ml capacitate, Antena Dozator de Săpun pot fi refolosite și reumplut, care este mult mai cost-eficiente.

[Cadou perfect]: Pompa Dozator poate fi plasat pe orice blat, baie, bucatarie sau la birou, foarte potrivit pentru casa ta și fermă, este perfect decor baie si bucatarie decor.Antena Dozator de Săpun este, de asemenea, o bucătărie perfectă gadget cadou de ziua Recunoștinței, de Crăciun și Ziua de Anul Nou pentru familia și prietenii.

[Decor elegant]: Cu un design unic, materiale avansate și de primă clasă manopera, parte dozator de săpun poate mai bine arată-ți gust elegant, și este foarte potrivit pentru stilul simplu, case și birouri.

Capacitate Dispenser: 7oz /200ml

Greutate:0.53 b/240

Culoare: argint

Material: 304 din oțel inoxidabil + plastic

Dimensiune: 5.1x20.3cm

Conținutul Pachetului:

1 x Sapun Dozator de Pompa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală
Material 304 din oțel inoxidabil + plastic

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.