Sticla Cu Apa Fierbinte De Mare Capacitate Sticla Cu Apa Fierbinte Sticle Cu Apă Fierbinte, Apă Caldă Geanta Pentru Crampe Menstruale Gât Și Dureri De Umăr

0
0 Recenzii

41.69lei 26.25lei
Cantitatea:

SKU: 7131322

Descriere:

Sticla cu Apa fierbinte vine cu un tricotate/flanel de acoperire, care este drăguț și moale, arata foarte bine, si previne pielea de contactul direct și arsuri.Sticla fierbinte Sac de Apă adoptă avansate de cauciuc si design unic, care poate incalzi mai mult decât tradiționale de sticlă cu apă fierbinte și poate fi folosit ca un pachet de gheata sau apa rece sticla.Rețineți că acest lucru nu se aplică pentru încălzire cu microunde.

Caietul de sarcini:

Nume: Sticla cu Apa Fierbinte cu Capac

Material: sticla: cauciuc; coperta: lână sau flanel

Stiluri disponibile: rosu cerb, câine roșu, roz, violet inima

Aspectul capacitate: aproximativ 1000 ml

Capacitatea internă: despre 750ml

Sticla dimensiune: aproximativ 26*15.5 cm/10.2*6.1 în

Lista de ambalare:

1 x Sticla de Apa Fierbinte cu Capac

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De protecție și Adorabil】tricotate sau flanel de acoperire, care este adorabil si moale, arata frumos, și scuturi pielea la atingere directă și arsuri este inclus cu Sticla de Apa Fierbinte.

2.【Durabil și Confortabil】Caldă Sticla de Apa este fabricat dintr-un avansat material de cauciuc, care este durabil, confortabil, și durează mai mult decât tradiționale de sticlă cu apă caldă, și poate fi folosit ca un pachet de gheata sau apa rece sticla.Nu este potrivit pentru sistem de încălzire cu microunde.

3.【Presiune Rezistente și etanșe】Cu o gură largă de design, Apă Caldă Geanta este ușor pentru a umple și de a folosi.Sticla cu apa fierbinte este rezistent la presiune, anti-scurgere, în condiții de siguranță pentru utilizarea de zi cu zi, nu are miros ciudat, și poate fi folosit în condiții de siguranță de către femeile însărcinate și copii.

4.【Capacitate adecvată】Sticla cu Apa Fierbinte cu Capacul poate umple până la 750ml de apă caldă/apă rece (nu este recomandat pentru a umple), dimensiunea externă este de aproximativ 26*15.5 cm/10.2*6.1, care este ușor de transportat și adecvat pentru utilizarea în zilele reci de iarnă.

5.【Cald și Confortabil】sticla Cu apa fierbinte este proiectat cu o bună etanșare capac, o presiune puternică rezistent și puternic performanță de izolare termică, aducându-ne continuu de căldură și confort în timpul iernii.

Material PVC
Origine China Continentală
Tip Încălzire Mână

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.