AFBC 3 - Pack 132 de Litri Reutilizabile Curte Sac de Deșeuri, Robust & Frunze Mari Pungi Cu Mânere, Perfect Pentru Gradina Deșeuri Sau Reziduuri

0
0 Recenzii

274.32lei
Cantitatea:

SKU: 7109997

[Calitate excelentă] Fiecare curte sac de deșeuri se face de înaltă calitate PP țesute tesatura, care este puternic și suficient de rezistent pentru a evita apă și se rupe.

[Umanizat Design] Un cerc de plastic pentru fiecare geanta este prevăzută pentru a se menține deschis și în poziție verticală.

[Ușor de Utilizat] cusătură Dublă mânere în partea de sus și de jos vă poate ajuta pentru a muta și ridica curte deșeuri container cu mai multă ușurință.

[Multi-scop] Extra-mare 132 gal sac de deșeuri nu numai că vă permite pentru a colecta resturile și deșeurile din gradina ta, dar pentru a stoca inactiv chestii de interior.

[Pliabil & Eco-friendly] Aceste usoare deșeuri de grădină saci poate fi pliat într-o dimensiune mică pentru depozitare ușoară atunci când inutilă și poate fi deschis pentru a reutiliza oricand.

culoare: verde

Material: PP

Dimensiune: 500L, 80x100cm

Conținutul Pachetului:

3 x saci de frunze

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.