Adult Bavete Reutilizabile Adult Bavete Pentru Femei Lavabil Demnă Alternativă La Adult Bavete Reutilizabile Îmbrăcăminte De Protecție Pentru Persoanele În Vârstă

0
0 Recenzii

40.42lei 28.29lei
Cantitatea:

SKU: 7129799

Descriere:

1. Ușor de curățat cu o cârpă umedă sau se spală Adult Bavete sub apă de clătire.Construcții durabile minimizează contracție și uzura de zi cu zi și lacrimă.

2. Demn alternativă la adult bavete, poate servi ca o eșarfă elegant pentru masa din sufragerie, un neutru drool salopete, tricou protector pentru adulți, vârstnici, supravietuitori accident vascular cerebral, cei dragi în facilitati asistata de viata

3. Supradimensionat bavete pentru adulți ușor de a șterge, de a reduce volumul de muncă al personalului medical.A devenit, de asemenea, o idee mare cadou, atunci când vizitează pacienții.

Caietul de sarcini:

Nume: Adult Bavete

Materialul: fibre de poliester

Dimensiune: 146*37CM/57.5*14.56 cm

Lista De Produse:

Adult Bavete*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și de a lua imagine unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Rămâne Demn】Adult Salopete Eșarfă poate ajuta rudele sau pacienții care au nevoie de ajutor și cronică consumul de dificultăți, care este un mod demn de a mânca și de a nu strica lor de pânză.

2.【Simplu pentru a Curăța】Conceput pentru Mese, Adult Salopete de luat Masa Eșarfă sunt foarte ușor de curățat cu strat rezistent la pete și, de obicei, poate fi curățată doar cu un servetel se sterge.

3.【De Material selectat】Adult Bavete este de a preveni alimente scurgeri și vopsire pentru că este făcut de o strictă selecție de înaltă calitate material poliester și oferă moliciune și durabilitate.

4.【Usurinta pentru a Stoca】Îmbrăcăminte pentru Adulți Protector este ușor și pliabil, deoarece este dotat cu caracteristici de stocare și poate aluneca cu ușurință într-un buzunar sau în geantă.

5.【Cadou Perfect】Aduce demnitate și respect înapoi la oamenii tăi preferați, Adult Bavete Pentru Femei este cel mai bun cadou pentru părinți, care să-ți mama sau tata să fie mândru de a purta într-un restaurant frumos.

Origine China Continentală
Material Bumbac

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.