Practic Boutique Sous Vide Saci 30Pack Reutilizabile Electric Vacuum de Depozitare a Alimentelor Salva Etanșare Aragaz Cu 2 Pompă de Mână,2 Dimensiune Sigilate

0
0 Recenzii

112.62lei
Cantitatea:
  • Categorie: Electrocasnice
  • Tag-uri: impulse sealer, bucatarie electric alimentare 4 în 1, vide saci, sous vide clip, Captuseala De Vid.

SKU: 791063

Sous Vide sac: perfect reutilizabile vacuum de depozitare a alimentelor sac pentru depozitarea diferitelor alimente.

Sigur vid sac de gătit kit: fabricat din material plastic, acesta poate fi în condiții de siguranță congela, cuptorul cu microunde sau fierte la temperaturi mai ridicate.De înaltă calitate asigură că poti folosi toate elementele de mai multe ori.

Ușor de utilizat și păstrează: Ai nevoie doar de a pune mâncarea într-un reutilizabile alimentare sac de depozitare, sigiliu de sus, cu condiția clip, și apoi repara pompa în sus sau în jos pe supapa de aer până când aerul din sac este eliminat.Scrie de stocare și data de expirare a produselor alimentare, și apoi depozitați-l în mod corect în frigider sau oriunde altundeva.Este ușor să se spele cu săpun și apă caldă, și apoi depozitați-l într-un loc curat și uscat înainte de utilizare.

Multi-scop: Acest sous vide geanta poate fi folosită nu numai pentru a magazin de produse alimentare (carne, pește, legume, fructe, fructe de mare, nuci sau alte solide și semi-solide, etc.), dar, de asemenea, alte obiecte prețioase, cum ar fi camere video, cărți și alte umiditate .

Garanție: Vid pungă de mâncare poate face prospețimea alimentelor 5 ori mai mult decât alte tradiționale metode de depozitare.

Numele: Pompa De Mana

Combinație: 30-bucata set-20 de Sac Sigilat, 2 Pompă de Mână, 8 Clip

Pornire: Manual

Potrivit pentru: carne, pește, legume, fructe, fructe de mare, nuci sau alte solide și semi-solide, etc.

Culoare: alb

Material: ABS+TPU

Dimensiune: 14.5x4.5x3.6cm

Conținutul Pachetului:

2 x pompa de Mana

8 x clip

20 x sac sigilat(10 buc 21x22cm sac, 10buc 26x28cm sac)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Certificare NICI unul
Origine China Continentală
Nume De Brand Cikuso

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.