1buc în aer liber Pilon Lampa Glob de Sticlă Umbra Ușa Post Lampa Impermeabil Antic Iluminat Impermeabil Stâlp de Lumină

0
0 Recenzii

232.67lei 181.48lei
Cantitatea:

SKU: 752289

1.Tradițional clasic în aer liber de înaltă calitate, impermeabil unic pilon post de lanternă,elegant și modern design face această coloană de lumină să stea afară din mulțime și va oferi suficient de iluminat în jurul valorii de casa ta.

2.Alege acest piscină de exterior peisaj felinar pentru a lumina orice zona din afara, sa felinar de epocă și stil distinctiv ușa post va adăuga un elemente decorative pentru orice proprietate.

3.Profesionale din aluminiu de calitate,de înaltă luminozitate de sticlă,de economisire a energiei,special concepute pentru exterior,de a crea o atmosferă romantică și să dea luciu de seară strălucitoare.

4.Această epocă retro pilon lămpi perfect ca o lumina de securitate și pentru iluminat gradini, alei, terase, garaje, curti, terase și drumurile de acces, sau intrarea la proprietăți.

Putere de intrare: 100-220V AC

Tip bec: E27 1buc

Bec inclus sau Nu: LED bec inclus

Culoare:negru/Bronz/aur Negru

Material:aliaj de Aluminiu + sticla

Dimensiune:18 x 36.5 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Iluminat Stradal

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Nume De Brand FGHGF
Certificare NICI unul
Este De Becuri Incluse Da
Origine China Continentală
Tipul De Bază NICI unul

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.