Xiaomi Mi 5X Mi5X Km A1 Caz de Crocodil de Cereale Greu PC+PU Suprafața de Piele Capacul din Spate Caz Greu pentru Xiaomi Mi5X Km A1 Hard Cover

0
0 Recenzii

19.10lei 18.15lei
Cantitatea:
  • Categorie: Accesorii Pentru Telefoane Mobile
  • Tag-uri: caz xiaomi mi man u, xiaomi mi ple caz, xiaomi mi concept, almiao caz xiaomi, bazat xiaomi, fotografice xiaomi, xiaomi mi pașii, cccam xiaomi, xiaomi mi biciclete, vest xiaomi.

SKU: 739763

Xiaomi Mi 5X Mi5X Hard Cazul în care Telefonul PC & PU, Capacul din Spate Caz de Telefon pentru Xiaomi Mi 5X Mi5X

Nume produs: Crocodil model PC+PU, Capacul din Spate Greu Caz de Telefon pentru Xiaomi Mi 5X

Material: Greu PC-ul interior + PU Suprafață

Culoare: Negru, aur, albastru, rosu, rose, galben, verde, maro

Model: Pentru Xiaomi Mi 5X Mi5X Km A1

Pachetul Inclus:

1buc Crocodil model Pc+Pu, capacul din spate caz

Q: Pot să am încredere în imaginile postate?

A: Toate fotografiile sunt 100% inițial luate de fotografi noastre.garantam elemente primi va fi aceeași ca și cea descrisă.Dar câteodată, pachetul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.Cu toate acestea, culorile pot fi un pic diferite din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator setare și cu ochiul liber de culori diferite.

Q: Ce pot face dacă aș primi rupt colete?

A: Vom alege elementul de gros cu bule de spumă sac sau cutie de spumă pentru a evita deteriorarea.Dar, uneori, din cauza curierului indiscret mâner, coletul poate fi rupt.Vă rugăm să fiți atent la orice rupt parcelă și să respingă, să semneze, dacă atunci când ai primi-o.

Q: Ce pot face dacă mă simt nemulțumit de articol?

O: garantăm pentru a oferi 100% de servicii satisfăcătoare pentru dumneavoastră și 100 de zile de garanție.Deci, nu vă faceți griji-o dată te simți nemulțumit cu elementele pe care le primesc, întotdeauna suntem responsabili și pacientului la problemele tale.

Sperăm, de asemenea, puteți fi pacient și să păstreze legătura cu noi pentru a rezolva orice probleme.Vă rugăm să nu ne lăsați un feedback negativ, fără comunicare.

Q: Cum ne puteți contacta ?

A: puteți simplu trimite-ne un mesaj, sau să ne vorbească prin TradeManager.Ne va răspunde la fiecare întrebare în termen de 24 de ore, dacă nu imediat!Atunci când face comanda, există un mesaj de bar, puteți să ne anunțați cererea ta despre culoare și orice altceva, ne vom ocupa de comanda dvs ca ceea ce spui.

Q: Ce zici de factura si fiscal?

O: În scopul de a vă plăti mai puțin sau nici unul taxe vamale, vom declara mai puțin de 4$ pentru fiecare telefon mobil caz, 6$ pentru alt pachet mai mare.Dacă în țara dvs. nu vă permite acest lucru sau ai alte cereri, va rugam sa ne anuntati in avans.Ați putea fi supuse drepturilor de import, impozitele sau taxele vamale, care pot fi impuse de guvernul local.Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare.

Dacă nu ați primit transportul în 40-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

De referință de timpul de livrare.

se potrivesc pentru Xiaomi Mi 5X Mi5X Km A1
Funcția Murdăria rezistentă la, Coajă de telefon caz de protecție, Decor
Nume De Brand SuliCase
Compatibil Cu Xiaomi Model Mi 5X
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Caracteristici Crocodil model pc greu & pu moale înapoi caz acoperire
Compatibil Marca XIAOMI
Culoare Negru, Aur, albastru, rose, Roșu, verde, maro, Galben
Stil Greu pc+pu, capacul din spate caz de telefon
Caracteristică Coque funda fundas capa de lux accesorii Telefon Mobil Caz
Design Afaceri, Mat, vintage
Tip Montate Caz

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.