Rapid Cupa Mașină De Spălat Robinet De Sticlă Clatiri Automată Apăsați Chiuveta De Bucatarie Curat De Sticlă

0
0 Recenzii

270.43lei 140.60lei
Cantitatea:

SKU: 7140567

Rapid Cupa Mașină De Spălat Robinet De Sticlă Clatiri Automată Apăsați Chiuveta De Bucatarie Curat De Sticlă

1. Ușor De Utilizat: Pune gura paharul în jos și apăsați partea de jos a ceașcă ușor și în mod automat jet de apă pentru curățare.Când cupa este curățate, scoateți cupa inorder pentru a opri pulverizare de apă, curățarea este finalizată.

2. Multi-unghi de Evacuare a Apei de Curățare Cap: Puternic de apă dau seama multi-unghi de pulverizare gaura jeturi de spălare clătiți bine reziduuri în câteva secunde, în timp ce subtil consola direcționează fluxul de apă în chiuveta de la bucătărie ușor de curățat-up

3. Ușor de Instalare: elegant, cu profil redus design coordonate cu orice robinet și poate fi ușor de instalat într-un gol, blat standard gaura.Necesare linie de alimentare (inclus) poate fi conectat fie la cald sau la rece de alimentare cu apă linie.

4.Multifuncțională: De la biberoane la pahare de vin pentru a călători cupe, este convenabil clătiri orice băutură ware, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp de înmuiere și de spălare.

Culoare:argint

Material:ABS+otel inoxidabil

Dimensiune:14x13x7.2cm

Conținutul Pachetului:

1x Pahar Clatiri

1 x Conductă de Apă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.