Birou Suport Pentru Picioare Masaj Picioare Perna Ergonomica Picioare Pernă De Sprijin Picior De Odihnă Pentru Biroul De Acasă Scaun De Călătorie Pentru Picioare Masaj

0
0 Recenzii

121.81lei 70.66lei
Cantitatea:
  • Categorie: Masa Si Canapea Lenjerie De Pat
  • Tag-uri: scaun de birou 7 masaj, naturehike scaun, suport pentru picioare, ergonomic scaun copii, ergonomic scaun pliabil, mat vw picior, violet suport pentru picioare perne, tiida picior de odihnă, suport pentru picioare pliabil, dungi scaun de birou, omp picior de odihnă.

SKU: 713190

Birou Suport Pentru Picioare Masaj Picioare Perna Ergonomica Picioare Pernă De Sprijin Picior De Odihnă Pentru Biroul De Acasă Scaun De Călătorie Pentru Picioare Masaj

Puncte: 1、Ergonomic Design: designul curbat o poate oferi confortabil și sprijin ferm pentru picioare și genunchi, în mod eficient a corecta postura dumneavoastră de zi, și de a elibera tensiunea si oboseala picioarelor și picioarele.

2、Spuma de Memorie Odihnă Picior: La picior de odihnă se face de înaltă densitate spuma durabil, care poate oferi un mediu stabil și suport confortabil pentru picioarele tale și să ofere maximum de confort.După o perioadă de utilizare, se pot încă menține forma și de sprijin.

3、Lavabil Jachetei: jacheta cu fermoar plin poate fi ușor demontat și mașină de spălat, păstrând piciorul tampoane proaspăt și confortabil în orice moment.

4、Multi-Scop: suport pentru picioare nu este folosit doar pentru a ridica picioarele.Când te întinzi sau să predea, acesta poate fi plasat sub genunchi ca un suport, sau poate fi oglindită și plasat sub scaun pentru a fi utilizat ca un balansoar pentru picioarele tale.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru a fi purtat pe un avion, la birou sau la domiciliu.

5、Cadoul Perfect: Un cadou ideal pentru profesori, colegi, familie, prieteni și rude.

Caietul de sarcini:

Material: flanel

Umplutura: mare burete elastic

Dimensiune: 40*25*15 cm/15.75*9.84*5.91 în

Lista De Ambalare:

1*Birou Suport Pentru Picioare

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Stil Stil Modern
Material Alte
Origine China Continentală
Grupa De Vârstă Adulți
Model Tip Solid
Forma Dreptunghi
Caracteristică Memorie
Tip Cusion
Umplere Alte

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.