Pingpongball Paleta de Ping-Pong, Rachete Pentru Adulți DIY Ping-Pong Bat Racheta de Tenis de Masă Pentru Interior Jocuri în aer liber

0
0 Recenzii

70.75lei 29.02lei
Cantitatea:

SKU: 7109300

Descriere:

1. Realizate din materiale alese de înaltă calitate, puteți fi siguri că le puteți folosi.

2. Un copil de șapte-strat combinație de plop top de piele, imitație de carbon tip sandwich, pin sandwich, și tung bază de lemn.

3. Când jucați direct, vă țineți racheta cu degetul mare și degetul, similar cu modul în care țineți un creion în mână pentru a scrie.

4. Atunci când joci orizontal, racheta este ținută cu toată mâna, similar cu stilul de a deține un elicopter bucătărie.

5. Perfect pentru incepatori ca o practică și economică.

Caietul de sarcini:

Mâner lung dimensiuni: 15*25.5 cm/5.91*10.04 în

Sau

Mâner scurt dimensiune: 15*24cm/5.91*9.45 în

Lista de produse:

Tenis De Masă Bat*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material bun】Racheta de Tenis de Masă se face selectate de înaltă calitate, materiale din lemn, este sigur și ecologic, durabil și confortabil în mână, îl puteți folosi cu încredere.

2.【Racheta de Bază】Pingpongball Zbaturi este fabricat din lemn de pin, lemn de plop, de carbon și de tung lemn, asigurând o performanță generală bună, și ușor mingea de control.

3.【Direct Racheta】atunci Când joacă un drept racheta, folosiți degetul mare și degetul să țineți racheta, similar cu modul în care țineți un creion în mână pentru a scrie.

4.【Cross-rândul Joc】 Cross-rândul joc este să țineți racheta cu toată mâna atunci când joacă, la fel ca stilul de a deține un elicopter în mână, care este ușor de a face.

5.【Versatil Utilizează】Magazin de Masă Tenis cu Zbaturi într-o colectie, cutie de depozitare și ține evidența scoruri, colecta semnături, și de a scrie mesaje personalizate.

Origine China Continentală

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.