Triple LED Solar de Perete de Lumină de Control de la Distanță Senzor de Mișcare rezistent la apa IP65 Iluminat pentru Grădină în aer liber, Garaj, Curte Lămpi Stradale

0
0 Recenzii

116.92lei 76.00lei
Cantitatea:

SKU: 7102116

Triple LED Solar de Perete de Lumină 122 LED-uri Alimentate Solar Led Lumina de Perete Iluminat Exterior Perete Lămpi Solare cu Led-Lămpi de Grădină Garden Decor

Instalarea lumini în aer liber este nesigur, nu rezistent la apă și ușor de deteriorat, care prezintă un risc de siguranță.Neobișnuit instalații în aer liber poate fi foarte costisitoare, scumpe și au o mică lumină gama.

Încercați acest lucru cu trei capete LED-uri alimentate solar, terasă senzor corp de perete de lumină!De generare a energiei solare, sistem automat de încărcare în timpul zilei, automate de iluminat pe timp de noapte, de economisire a energiei și de protecție a mediului, gama larga de lumină, luminozitate mare, 360 de grade rotative de lumina reflectoarelor, automat omului de inducție, buna rezistenta la intemperii , proiectat pentru utilizarea în aer liber, astfel încât să puteți folosi cu mai multă încredere!

Caracteristici Principale

? Super-Luminoase Și 360° Rotativ Spoturi

Acest aer liber solar de perete de lumină are 3 capete cu 122 de LED-uri care poate fi rotit la 360° pentru a oferi lumină bună acoperire și puteți indica cu ușurință capetele în direcția în care doriți.

? Practicarea Ecologism

Generarea de energie solară , de încărcare în timpul zilei și iluminat pe timp de noapte, de economisire a energiei și durabilitatea mediului , nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la factura de energie electrică.

? Hassle-free de Utilizare în aer liber

Realizate din siliciu policristalin, de înaltă calitate plastic ABS și siguranță electronică cu încărcare/descărcare de gestiune de protecție, rezistent la apa IP65, rezistenta vreme excelenta pentru fără griji folosi pe ploaie, zăpadă sau fierbinte zile și o durată lungă de viață .

? Senzor PIR & 3 Moduri de PIR

Solar în aer liber se aprind automat pe timp de noapte .Există trei moduri de lucru : 1. Modul de admisie (lumina mare, atunci când oamenii vin, lumina se stinge de 20-25 de ani după ce oamenii pleacă); 2. Inducție și micro-modul de lumină (lumina mare, atunci când oamenii vin, micro-lumină atunci când oamenii pleacă, mereu lumină atunci când este întuneric); 3. Micro-lumină fără modul de admisie, 50% micro-lumină.

? Timp De Lucru Lung

Senzorul solar de perete de lumină are un built-in 18650 baterie litiu (3.7 V 2400 mAh) pentru a se asigura că aceasta poate fi încărcată complet, chiar și în lumină scăzută și este poluare-free.

? Universal în aer liber, Triple LED Solar de Perete de Lumină

Ideal pentru aer liber, grădini, drumurile de acces, uși de intrare, ziduri, străzi, garaje, trotuare, terase, curți și windows .

Caietul de sarcini

Greutate Produs

518 G

Dimensiune Produs

(L x W x H)

20 × 13 × 10 cm / 7.9 x 5.1 x 3.9 cm

Conținutul Pachetului

Triple LED Solar de Perete de Lumină (built-in 18650 baterie litiu) (1 Set)× 1

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Corpul Material ABS
Utilizare De urgență
Certificare NICI unul
Este De Becuri Incluse Da
Nume De Brand isfriday
Origine China Continentală
Sursa De Alimentare Solar
Nivelul De Protecție IP65
Stil Stil Modern
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.