Mare Tijă de Pescuit Sport în aer liber Portabil FRP Pescuit Arunca Tija de Turnare Pol de Pescuit Pește Aborda Accesorii Tijă de Pescuit/LW

0
0 Recenzii

23.54lei
Cantitatea:
  • Categorie: Pescuit
  • Tag-uri: tijă de pescuit set complet, tijă de pescuit, lansete pescuit crap, baitcasting rod, tijă de pescuit din fibra de carbon.

SKU: 796125

Caracteristici: rafinat scaun tambur se face de rezistente la Coroziune din Aluminiu Prelucrat CNC pentru anii de griji gratuit de pescuit.

Din oțel inoxidabil ghiduri cu insertii ceramice pentru utilizarea cu împletitură sau mono linie de pescuit și furnizarea de apă sărată aprobat rezistente la coroziune și de control al puterii.

Ușor și portabil, se potrivește cu ușurință în portbagajul mașinii, barca sau rucsac, tije telescopice permite să deplasați la fața locului de pescuit preferat și bucurați-vă de pescuit ori de câte ori și oriunde doriți.

Diferite dimensiuni și lungimi disponibile pentru apă dulce de bas de pescuit la păstrăv, cu apă sărată, surf, pescuit sau pentru pescuitul de coastă.Material: rezistent la Coroziune din Aluminiu Prelucrat CNC Culoare: negru+rosu Dimensiune: 1.8 M, 2.1 M 2,4 M 2,7 M 3.0 M Pachetul include:

1 x tijă de pescuit

Pentru pescuit Pescuit în timpul Iernii
Poziția Ocean Barca De Pescuit
Duritate Extradure
Numărul De Model GW5394
Acțiune RAPID
Material FRP
lungime 2.1m/6.89ft
Categorie Gheață Tijă De Pescuit
Pescuit du-te de pescuit
model Mare De Pescuit Tijă De Aruncare Cu Lanseta
Origine China Continentală
Nume De Brand anlyxi, MOONBIFFY

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.