De înaltă calitate de argint în formă de Y catarg birou pavilion cameră, sală de conferințe semnat întreaga lume steag mic decoratiuni ornamente

0
0 Recenzii

82.11lei 73.92lei
Cantitatea:
  • Categorie: Masa Si Canapea Lenjerie De Pat
  • Tag-uri: ieftin birou mic, mici de aur birou, mic birou băieți, unic mici de birou, mici arabia flag, gol mic pavilion, birou mic, lenjerie de pat, desktable pavilion, negru mic birou, mici de metal pavilion.

SKU: 7189169

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc! 2.vă rugăm să asigurați-vă că informația este corectă.cum ar fi numele / adresa / cod postal. 3.Rus clienți, vă oferă numele tau complet pentru noi.avem nevoie de numele tau complet pentru transport. 4.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită manuală de măsurare, asigurați-vă că pentru a verifica corpul tau de măsurare într-adevăr se potrivește pentru acest set (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch).Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru steagul țării.

Material Placare Cu Metal

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.