Solare LED Lumini în aer liber, Solar Spoturi Reglabile Senzor de Mișcare Umană Inducție Impermeabil energiei Solare Lampă de Perete

0
0 Recenzii

88.86lei 45.31lei
Cantitatea:

SKU: 7184864

Caracteristică:

1. Panou Solar: mare Built-in baterie cu litiu, durata de viață este mult mai mult decât alte produse de pe piață; în plus, dimensiunea de panou solar este de 2-3 ori alte produse, iar lumina soarelui rata de conversie poate ajunge la 20.5%, deci luminozitatea .Mai strălucitoare decât alte produse în uz.

2. De înaltă Luminozitate Bec: Folosind o nouă generație de LED chips-uri și luminoase micro-tehnologie electric.Această lampă de șirag de mărgele are putere mare, consum redus de energie, nu de atenuare a luminii și diferența de culoare, bun de redare a culorii, timp de viata LED, de mare luminozitate, culoare pozitiv de temperatură, 278 LED-uri de calitate, și de înaltă luminozitate de 2500 lumeni.La noapte, puteți vedea cu ușurință zona acoperită cu lumina.

3. PIR Detector de Mișcare: lumina solara este echipat cu un sistem de detectare a mișcării chip și unghiul de detecție, adoptă îmbunătățit tehnologia de transmisie wireless, evită interferențele de semnal de la alte dispozitive fără fir, și are un built-in PLR senzor de mișcare.Senzorul poate detecta până la 130°, oferind astfel o gamă mai largă de iluminare.

4. Trei Moduri de Iluminare: Există 3 moduri de iluminare: toate-vreme de modul de iluminare, inteligent luminozitatea, modul de control și de lumină strălucitoare modul, funcția automată poate aprinde lumina cu privire la orice acțiune semn, foarte interesant.Se poate oferi de iluminat perfect pentru pridvor, curte, ușa de la intrare, garaj, alee, bulevard, pași și mai mult, și chiar a preveni hoți de intrarea în ușă pentru a fura lucruri, oferindu-le clienților încrederea în siguranța lor.

5. Ușor de Instalare: Realizate din material ABS nostru solar lumini în aer liber pot rezista condițiilor meteorologice extreme, și IP65 rezistent la apă evaluare asigură nostru 3-cap solare siguranță lumini nu vor fi generate în ploaie, lapoviță sau ninsoare.Există, de asemenea, un unic lP65 caz impermeabil pe spate de la butonul mode.Vine cu 6 șuruburi de fixare 6 ancore de expansiune si 2 suporturi pentru fixare in pachet pentru instalare ușoară în câteva minute.

Caietul de sarcini:

Dimensiune Produs:

Panou Solar: despre 14x8.5cm/5.51x3.35inch

Lampa: 24.5x12x8cm/9.6x4.72x3.15inch

Panou Solar: 5.5 V 1.5 W

Sursă de lumină: 2835x278LED

Baterie: 18650/1800MA

Rezistent la apă clasa de rezistență: IP65

Cablu: 5 metri

Întrerupător: produsul buton si telecomanda, 2 moduri de comutare; (vă rugăm să testați în întuneric)

Certificare: CE, FCC, ROHS

Raport de testare: baterie AMS raport de încercare, UL UN38.3 raport de testare

Buton de control al trei-modul de lucru, și apăsați pentru a comuta următoarele funcții în secvență.

1. Atunci când este întuneric, lumina nu va fi simțit toată noaptea, și se va opri automat luminile atunci când este luminos.

2. Se va aprinde automat atunci când este întuneric, și când oamenii trec de 3-5 metri, acesta va automat sentiment puternic de lumină, și atunci când oamenii de mers pe jos timp de aproximativ 20 de secunde, se va aprinde automat.

3. Lumina va porni automat atunci când negru trece de 3-5 metri, și se va opri automat atunci când persoana iese pentru aproximativ 20 de secunde.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x lampa de Perete

1 x Panou Solar

1 x Pachet de Instalare

1 x Suport de Montare

1 x Manual de utilizare

Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Certificare ce, FCC, ROHS
Este De Becuri Incluse Da
Nume De Brand alloet
Este Estompat No
Utilizare VACANTA
Nivelul De Protecție IP65
Stil Stil Modern
Corpul Material Plastic
Origine China Continentală
Sursa De Alimentare Solar
Tipul De Bază NICI unul
Caracteristici Iluminat
Numărul De Model lampă de perete

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.