Solar Senzor de Mișcare Lumini Lumini Solare în aer liber 134 CONDUS 2500LM Solare Inundații Lumini de Securitate Ușor de a Instala Lumini de Securitate Pentru

0
0 Recenzii

84.97lei 53.55lei
Cantitatea:

SKU: 7183803

Descriere:

Fiecare solar senzor de mișcare lumina este echipat cu un fir de control de la distanță comutator de lumină, care poate comuta liber între 3 moduri de lucru.

134 super-luminos LED-uri margele lampa, produce până la 2500lm 6500K luminozitate ridicată de ieșire și rezistente la căldură.

3 cap reglabil de proiectare, se pot deplasa în sus, în jos și pe orizontală.Un unghi larg de iluminare de pana la 270° și un instrument de detecție distanța de 26 de metri, care oferă un plus de luminozitate și o zonă de vizualizare mai mare.

Caietul de sarcini:

Numele: Lumina Solara

Material: ABS

Greutate: 464g

Capacitate acumulator: 2400mAh

De inducție la distanță: 3-7m

Iluminat de viteze: 3 viteze

Evidențiați întârziere: 20 de ani

Lista De Ambalare:

1 x Lumina Solara

1 x Șurub pentru Montarea Pachet

1 x Control de la Distanță

1 x manual de limba engleză

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la o diferența de culoare decât în viața reală.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Telecomanda Lumini Solare】Solar Lumini în aer liber sunt echipate cu un fir control de la distanță comutator de lumină, care poate comuta liber între 3 moduri de lucru.

2.【Super-Luminos】Perfect pentru iluminarea terasa, garaj, piscina.Solar lumină în aer liber este dotată cu 134 de super-luminos LED-uri margele lampa, care poate produce până la 2500lm 6500K luminozitate ridicată de realizare și de bună disipare a căldurii.

3.【Cap reglabil de Design】solar proiector poate detecta o gamă largă de iluminat unghi de până la 270 si o distanta de detectare de 26 de metri, 3 cap reglabil modele, se pot deplasa în sus, în jos și pe orizontală.Care oferă un plus de luminozitate și o zonă de vizualizare mai mare.

4.【Durată lungă de Timp】Built-in 2400mAh baterie reîncărcabilă și de înaltă eficiență de panouri solare, asigurând Solar Senzor de Mișcare Lumina poate fi perceput chiar și în condiții de lumină scăzută.

5.【De Material impermeabil】Această lumină solară este realizat din material durabil, rezistent la apa IP65.Design-ul fără fir este usor de instalat, nu enervant fire sau adaptoare, și nu este nevoie de a cumpăra baterii.

Este De Becuri Incluse No
Certificare NICI unul
Origine China Continentală
Nume De Brand AOKAILA

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.