10BUC RGB Ceai fără flacără Telecomanda LED Lumanare Nunta Pom de Crăciun Petrecere de Nunta de Crăciun, de Anul Nou Decor Acasă lampă Lumânare

0
0 Recenzii

114.16lei
Cantitatea:
  • Categorie: Decor Acasă
  • Tag-uri: mare de apă sclipici penar, felinare lumânare pomul de crăciun, pin apple lumânare, crăciun lumini rgb baterii, pin proaspete lumânare, cascada de crăciun lumini rgb, mucegai pom de crăciun lumânări, crăciun lumini rgb tumbrl, 10m lumini led rezistent la apa, anul lumânări în bradul de crăciun.

SKU: 7165028

startIsvModuleWrap11298

endIsvModuleWrap11298

Descriere

Control De La Distanță:

18 Butoane:

1. Pe și de pe butoane: Apăsați PE buton pentru a aprinde o lumânare on /off.

2.Mode: Apăsați acest buton pentru a face lumina pâlpâie lent, în orice stare.

3. Timer: atunci Când lumânarea este aprinsă, apăsați 4 pentru a seta lumânare timp de 4/8 ore.Odată ce timpul este setat, la lumina lumânărilor se oprește automat după 4/8 ore.

4. Multi-Color: Apăsați Multi butonul de Culoare pentru a lasa lumina lumânărilor schimba culorile în mod automat, apăsați butonul din nou pentru a opri la culoarea curentă.

5. Culoare taste: apăsați pur și Simplu unul din cei doisprezece tastele de culoare pentru a obține culoarea ta preferata.

Lumânare Funcții:

1.De Economisire a energiei(lumini LED-uri de economisire a energiei , consum redus de energie , o luminozitate ridicată )

2.De mediu ( toate materialele produse în conformitate cu protecția mediului , în conformitate cu standardele internaționale de mediu, și luminescente cristal)

3.Operare ușoară ( lumina calda / rece lumina și lumina de culoare este unit într-o lumânare cu un control de la distanță, culoare RGB, pâlpâie timp, deschide , închide, 4 și 8 ore, functie timer)

4.Realist ca lumânarea reale(simulare mare de iluminare și aspectul de proiectare place lumânare adevărată)

5.Detașabil ( schimba limitările tradiționale lumânări conecta curent alternativ în piața Europeană, realiza o nouă generație de economisire a energiei, detașabil și ecologic prieten lumanari )

6.Afișare convenabil ( poate fi plat pentru decor , atașat la un obiect de metal cu ajutorul magnetice unice la orice unghi, tăiate pe un pom de Crăciun , supt pe pereți netezi și sticla cu plastic fraier , conectat la plaja sau gazon cu un cui )

7.Distanta de la distanță( distanța poate fi De până la 5 metri cu infraroșu control de la distanță)

8.Timp de lucru ( o baterie AA poate lucra 250 de ore de iluminat continuu (peste 10 zile ) sau o baterie AA poate fi continuu de iluminat 180 de ore ( peste șapte zile ).Și timpul de așteptare poate fi mai mult de 100 de zile , nu trebuie să înlocuiți bateria în timpul perioadei de Crăciun, și au un timp bun, fără griji.)

9.Personalizare culoare de lumânare ( alb și fildeș este în general de culoare, alte culori sunt personalizate, injecție de ulei și de galvanizare pentru corpul lumânare în funcție de cerințele clientului )

Detalii Tehnice:

1. Dimensiune: 88(H)* 14(D)mm

2. Tensiune: 1.5 V

3. Telecomanda: Infrarosu

4. Gama: nu mai mult de 5 m

5. Potrivit pentru interior () și în aer liber

Pachet:

10x fără fir lumânări(fără baterie)

1x telecomanda

10x copac monteaza

Ocazie De crăciun
MANUAL No
Produs Lumânare Lampa
Material PC+ABS
Forma PILON
Tip Lumanare Led
Caracteristică Schimbare De Culoare
Utilizarea VACANTA

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.