Iarna Caz de Protecție Detașabil de Pluș Sticlă cu Apă Fierbinte, se Acoperă Rece-dovada Cald

0
0 Recenzii

9.33lei 6.34lei
Cantitatea:

SKU: 7154162

Descriere:

【Materiale de înaltă Calitate】Folosind de înaltă calitate, material PVC, are o excelentă rezistență ridicată, stabilitate și rezistență.În același timp, în comparație cu sticla de apa fierbinte de cauciuc, sticla cu apa fierbinte PVC este inodor.Persoanele care sunt alergice la cauciuc puteți folosi cu încredere.

【Etanșe Design】capac ajută la prevenirea sticla de la scurgeri.În condiții de siguranță și ușor pentru a umple și de a folosi.Gura largă design din plastic cu dop de ușor turnarea de apă fierbinte într-o sticlă, împiedicând apa de la debordant.

【Largă Utilizare】termos cu capac poate fi folosit pentru a încălzi mâinile, gât, talie, spate, etc. După ce pune o sticla cu apa fierbinte pe pat înainte de culcare, se poate oferi cu un pat cald.

【Drăguț față de Pernă】moale tricotate fata de perna este potrivit pentru noptile reci, aducându-vă un plus de confort, prevenind sticla cu apa fierbinte de a atinge în mod direct pielea, asigurându-se că de căldură sejururi mai lungi.

【Daruri minunate】Drăguț și fermecător modele face sticla cu apa fierbinte o grijuliu și confortabil cadou pentru mame, copii și prieteni, potrivite pentru ziua Recunoștinței, de Crăciun și de anul Nou.

Caietul de sarcini:

Nume produs: sac de apă caldă

Material: PVC, catifea, burete

Dimensiune: așa cum se arată în figura

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul Inclus:1 x sac de apă caldă

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Origine China Continentală

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.