2 buc Turmalina Auto Încălzire, Suport de Genunchi Proteză de Genunchi Tampoane Calde pentru Artrita, Dureri Articulare Ameliorarea și Recuperarea Prejudiciului

0
0 Recenzii

5.25lei 2.85lei
Cantitatea:

SKU: 7154052

1Pair Turmalina Auto Încălzire, Suport de Genunchi Proteză de Genunchi Tampoane Calde pentru Artrita, Dureri Articulare Relief și de Recuperare a Prejudiciului Genunchi Proctor

Caietul de sarcini:

Materialul: fibre de poliester

Dimensiune: 30cm

Greutate: 100g

Ambalare: opp

Pachetul include:

Genunchiere*1 set

Notificare:

Din cauza manuală de măsurare, poate exista o eroare de 1-3cm în dimensiune produs, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Descrie:

【Material rezistent】Adopte auto-încălzire material, care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, de a promova metabolismul, draga meridianele și de a consolida imunitatea.

【Hipertermie】Folosind auto-încălzire materiale, ajută pentru a îmbunătăți circulația sângelui, scuti de rigiditate articulară și mușchii obosiți, de a promova metabolismul, draga meridianele, și de a spori imunitatea.

【AMELIORAREA DURERII】Auto-tampoane de încălzire ajuta la ameliorarea dureri musculare și dureri articulare cauzate de surmenaj, tulpini și entorse, precum artrita, menisc, artroza, bursita cronică și dureri, crampe și mai mult.

【Umanizat Design】Ultra-subțire de auto-încălzire genunchiere cu fără sudură structura, atât bărbații, cât și femeile nu vor irita pielea, mai confortabil și frumos de a purta, respirabil, material moale, ajuta la ameliorarea și comprima, upgrade-turmalina terapie auto-încălzire, o mai bună îngrijire picioare.

【Proteja Picioarele】suport genunchi Elastic, oferă sprijin, țesături de înaltă calitate țină de cald, pentru a preveni leziuni genunchi, lumina, respirabil, nu înfundat, confortabil de purtat, cu elasticitate mare, permițându-vă să se deplaseze liber și flexibil.

De înaltă elastic și confortabil respirabil electromagnetice genunchiere pentru bărbați și femei (în aer liber) pentru camping, ciclism, motociclete de echitatie, încălzit de genunchi.

tip 1 Sport Compresie Genunchi Pad
Material Fibre sintetice, Fibre De Poliester
tip 3 Fitness Alergare Ciclism Suport Pentru Genunchi Bretele
Cerere Un Loc
Origine China Continentală
tip 2 Bretele Genunchi Mai Cald
CN Shanghai
lungime 30cm
Tip Turmalina Încălzire Autonomă Suport Genunchiere

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.