Moda Frizer Șorț Rezistent la Ulei rezistent la apa Limpede Șorț Unisex TPU pentru Bucatarie Salon de coafură Frizerie Barista Consumabile de uz Casnic

0
0 Recenzii

76.50lei 38.25lei
Cantitatea:

SKU: 7142292

Bucătărie Șorț Impermeabil Transparent Șorț Rezistent la Ulei Reutilizabile Casa Accesorii pentru Bucatarie Salon de coafură Frizerie Barista

Caracteristică:

1. 4 Stiluri Disponibile: Nu sunt 4 stiluri disponibile pentru transparent șorțuri, plină de modă, frumos și simplu de elemente.

2. De înaltă Calitate: sortul este fabricat din materiale de înaltă calitate, care poate preveni eficient petele, și este ușor de curățat și de uzură.

3. Universal: Acest șorț este potrivit pentru majoritatea oamenilor, și poate fi dat la prieteni și de familie care doresc gătit.

4. Reutilizabile: este ușor de curățat, reciclabile, frumos și generos.Este foarte potrivit pentru magazin oală fierbinte, frizerie, bucatarie, etc.

5. Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Material: TPU

Dimensiune: 60cm lungime

Grosime: 30 fire

Stil: transparent+alb panglică, transparent+negru panglică, transparent+panglică galbenă, roz transparent+panglica roz

Potrivit pentru: frizer, bucătar, barman, magazin de băuturi, magazin oală fierbinte, etc

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Șorț de Lucru

Stil Scurtă
Clasificarea Fără Mâneci Șorț
Origine China Continentală
Tip Talie
Material PU
Numărul De Model șorț de lucru
Utilizarea Sanitare

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.