2+1 Aroma Moale Crema de Filtru de Gheata Mașină Comerciale inghetata Masini de Preparare Inghetata Moale inghetata Sorbet Filtru de mașină

0
0 Recenzii

3 828.64lei
Cantitatea:

SKU: 7141165

Produs parametru

Model: BL25Y

Tensiune de alimentare: 220V

Putere: 1200w

Masina greutate: 55 kg

Dimensiune: 42*55*76cm

Capacitate de răcire: 18L/H

Injectarea de agent frigorific: R22/R410a

Material: otel Inoxidabil

Capacitate Hopper:4.2 L *2

Material rezervor material: oțel inoxidabil de calitate alimentară

Dacă ai nevoie de 110V, vă rugăm să ne contactați.

Garanție :

Aparatul este garantat timp de 24 de luni, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați din timp.(ANA)

Sfaturi

1,Dacă alegi transportul cu avionul / expres internațional, agentul frigorific va fost eliminat înainte de expediere, deoarece este interzis pe avion.

Deci, ai nevoie de a umple agent frigorific înainte de a utiliza, mai multe detalii, va vom informa de îndată ce veți primi mașina.

2. După continuu de transport și de transfer, aceasta va duce inevitabil la reflux de agent frigorific.

Vă rugăm să plasați noua mașină pe podea 24 de ore înainte de utilizare pentru a menține agent frigorific într-un stat stabil, și apoi utilizați aparatul

Informațiile De Expediere

1. Toate produsele din magazinul nostru nu conțin Taxele de Import.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.și nu este responsabil pentru vămuire lucru în orice țară.

2.Vom alege corespunzător modul de logistică în funcție de situația reală.Produsele cu greutate mare va fi transportat în portul maritim și alte produse vor fi transportate prin curierat rapid, cum ar fi FedEx、UP、 TNT.Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți cerințe speciale, Ne va livra în funcție de cerințele dumneavoastră.

3.Prețul nostru gratuit de transport maritim de produse vizează cele mai multe țări, și la distanță unele țări trebuie să plătească suplimentar de transport de marfă.

4.Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 zile după livrarea coletului,vă rugăm să contactați cu noi.Ne-ar urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului~!

Brand: LEIBIN BL

Feedback-ul:

Toate feedback-uri pozitive sunt apreciate.

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.dumneavoastră generos de 5 STELE frumos feedback-ul este o mare motivație pentru noi.

Dacă nu ați satisface serviciul nostru sau Dacă elementul a ajuns deteriorat, parte a ratat sau nu un element de descris, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.Vom rezolva problema pentru tine și să încerce pentru a face să vă mulțumiți.

Multumesc pentru comanda in magazinul nostru.

Brand: LEIBIN BL

Capacitate (Quart) 4.2 L
Putere 1200W
Numărul De Model BL25Y
Nume De Brand LEIBIN BL
Tensiune 110V/220V
Putere (W) 500W
Dimensiune 42*55*76cm
Tip Auto-Răcire
Certificare CE
Greutatea Mașinii 58 KG
Origine China Continentală
Capacitate 500-1000ml

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.