BOCAI Argint S925 Colier pentru Femei Subțire Cilindru de Culoare Gât lanțul de Pura Argentum Ziua Îndrăgostiților Cadou de Crăciun

0
0 Recenzii

235.52lei 169.57lei
Cantitatea:
  • Categorie: Bijuterii Fine
  • Tag-uri: coroane de argint sterling, șurubul de argint sterling, bocai de sex masculin, bărbați brățară bocai, pur colier granat, 24 k gel, argint pur bocai, bijuterie din argint, 24 k gold art, pur colier de argint oferta.

SKU: 7117868

Angajament de calitate: garanție de argint pur.Dacă detectați că produsul nostru este contrafăcut, vom compensa cu de zece ori valoarea de achiziție.

Cald memento: vă rugăm să verificați dimensiunea produsului cu atenție înainte de cumpărare.În plus față de produsele afișate în magazinul nostru, magazinul nostru puteti personaliza produsele în funcție de dimensiunea de care ai nevoie.Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Notă: manualul de producție și manuale de măsurare.Pot exista unele erori.Vă rugăm să consultați produsul real pentru datele produsului.

Material: S925 argint

Pandantiv: 41*11.5 mm

Lungime lant: 45+5 cm

Încrustat: zircon

Suprafața tecnology: Platinum \Aur \a Crescut de aur Multi-strat de galvanizare

Modelul arată

Detalii

Imagine de afișare: toate pozele sunt luate de magazinul nostru, care sunt foarte reale.Uneori, din cauza iluminat, unghiul de fotografiere și din alte motive, culoarea ornamente veți obține de fapt, poate fi un pic diferit de imaginile prezentate aici; nivel este limitat, iar obiectele de produse sunt mai bune decat pozele

Memento cald

Despre diferența de culoare: ca urmare a afișa diferența de culoare, lumină și înțelegere personală, din diferite motive, pot exista diferențe de culoare, vă rugăm să consultați obiect real.

Despre dimensiune și greutate: producție manuală, manuală de măsurare, poate exista o anumită dimensiune de eroare.

Despre discuții: dacă produsul primit este diferită de înțelegerea dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați comentarii rău sau litigiile cu ușurință.

Multumesc.Au un moment bun de cumpărături.Mult noroc și fericire.

Mai multe produse similare faceți Clic pe această imagine!!!

Origine China Continentală
Nume De Brand BOCAI
Metal de culoare crescut de culoare de aur
Pandantive De Tip cerc
Certificat De Tip IGI
Certificat Da
Dimensiune Pandantiv 41*11.5 mm
Principala Piatră De NICI unul
Stil Drăguț/Romantic
Forma\model planta
Ștampile Metalice 925, Sterling
Numărul De Model Noi
Tip De Element Pandantive
Fine sau de Moda Bine
Metale De Tip Argint
Partea Piatra NICI unul
Articol Greutate 5

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.