DUS Solar, Grădină în aer liber de Lumină Lămpi de Perete rezistent la apa IP65 Reflector Cu Senzor de Mișcare de Stradă de Lumină LED-uri Solare Exterioare Tranșee

0
0 Recenzii

56.76lei 44.86lei
Cantitatea:

SKU: 7114740

Bine ati venit pentru a Cumpara

De înaltă Calitate a CONDUS Lumina Solara

Garanție de 2 ani !!!

Atât timp cât produsul nu este făcut de om deteriorat, trimite-l înapoi.Vom verifica și să verifice dacă e natural deteriorat.Produsul nostru are doi ani de garanție.

Caietul de sarcini:

Nume produs: LED-uri de Lumina Solara

Panou Solar de tensiune: 5V

Tip LED: SMD2835

Cantitatea de LED: 128leds

Putere: 20W

Lumen: 2000LM

Sursa de alimentare: 18650, 3.7 V, 2500mAh

Temperatura de culoare:Alb

Nivel rezistent la apa: IP65

Durata de viata: 50000 ore

Material carcasă: ABS

Index de redare culoare: 85+

Produs dimensiune:135*97*60mm

Lumina de mare întârziere: 20 de ani

Senzor unghi:120°

Timp de încărcare: 5-6 ore

timp de utilizare:12 ore

Recomandat înălțimea de instalare:2M

Funcția: Lumină senzor + senzor de Mișcare

Notă: atunci Când instalați panoul solar ar trebui să se confrunte la soare pentru a asigura suficienta lumina soarelui, și nu ar trebui să existe obstacole în mijlocul

Caracteristică:

*Utilizarea de înaltă eficiență SMD2835 margele lampa, o luminozitate ridicată, consum redus de energie, lumină scăzută degradare, siguranță și stabilitate, de economisire a energiei și de protecție a mediului, folosind pur naturală a energiei solare de încărcare, nu numai că economisește costurile de energie electrică, dar, de asemenea, protejează mediul.

*Utilizarea de material ABS de calitate, performanță stabilă și durabilă.O disipare eficientă a căldurii, durata de viata de pana la 50000 ore și poate lucra pentru o lungă perioadă de timp.

* La IP65 rezistent la apa face bine adaptate la diferite medii și se asigură că se poate lucra în mod normal, în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaie, ninsoare, ceata, etc.

* De încărcare solară.Timpul de încărcare este de 5-6 ore, iar timpul de utilizare este de aproximativ 12 ore.Timpul de încărcare va fi afectată de vreme.Cea mai puternică lumină, cea mai mare eficiență de încărcare; slab lumina, reduce eficiența de încărcare.Vă rugăm să se referă la situația reală pentru un anumit timp de încărcare. .

* Lumină senzor + senzor de Mișcare: din Cauza la lumina-sensing funcție, lumina nu se aprinde în timpul zilei, și se pare în mod automat atunci când detectează cineva care trece de la noapte, și în mod automat se stinge lumina după ce persoana lasă timp de 20 de secunde.

*Instalarea este simplă, trebuie doar să utilizați instrumente pentru a repara erorile de lampa de la punctul de instalare.Acorde o atenție la panoul solar trebuie să se confrunte cu soarele atunci când instalați, și să se asigure că nu există niciun obstacol deasupra lămpii, în caz contrar aceasta va afecta eficiența de încărcare a lămpii.

Aplicații:

LED-uri lumina solara sunt utilizate pe scară largă, poate fi folosit forCorridor, curte, perete, acoperiș și alte scene, utilizarea de scene este diversă.

Accesorii produs:

LED-uri Lumina Solara x1pcs

Montare cu șurub x2pcs

Extinderea tubex2pcs

Manual x1pcs

Feedback-ul:

1. Succesul nostru depinde de satisfacția dumneavoastră; prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

3. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele feedback pozitiv; dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a da-ne orice neutru, feedback-ul negativ sau dispută deschisă, noi va oferim cele mai bune noastre de serviciu până când sunteți mulțumit.

Este Estompat No
Funcția Lumină senzor + senzor de Mișcare
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu
Nume De Brand DuuToo
Tipul De Bază NICI unul
Numărul De Model lumina solara
timp de utilizare 12 ore
Garanție Doi Ani De Garanție
Dimensiune 5M
Este De Becuri Incluse Da
Corpul Material ABS
Sursa De Alimentare Solar
Putere 20W
Stil Stil Modern
Certificare ce, GS, LVD, ASA
Numele Produsului LED-uri Lumina Solara
Nivelul De Protecție IP65
Caracteristici Rezistent la apa IP65, Ușor de a Instala Lumini de Securitate
Origine China Continentală
Tensiune 3.7V
Lumen 2000Lm
Utilizare De urgență
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Nivel rezistent la apa IP65
Cantitatea de LED 128leds

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.