Curatenie Institutii Craiova

În plus față de serviciile profesionale de curățare a birourilor, 7StarCleaning oferă servicii comerciale superioare de curățare pentru institutii aflate in raza orasului Craiova. Curățenia de tip comercial este un termen larg, folosit pentru a cuprinde curățarea și întreținerea spațiilor din cadrul institutiilor, cum ar fi facilitățile de asistență medicală, depozite, școli, săli de sport, magazine, clădiri rezidențiale și multe altele. Firma noastra de curatenie institutii din Craiova lucrează cu clienții pentru a crea un program specific de curățare personalizat, care să se potrivească bugetului și nevoilor lor si care sa se plieze pe profilul institutiei. Echipele noastre de curățenie pot folosi o combinație de produse de curățare ecologice și produse de curățare tradiționale pentru a igieniza spatiile interioare ale institutiilor. Astfel, veti avea cele mai bune rezultate, fara virusi sau alti agenti patologici.

Covid19: Intelegem contextul actual in care ne aflam si am luat toate masurile ca serviciile pe care le oferim sa se plieze pe legislatia curenta si pe conditiile de igiena care trebuie respectate intr-o institutie.

Firma noastra de curatenie pentru institutii din Craiova face mai mult decât simpla curățare a spatiilor interioare din institutia dumneavoastra: suntem un furnizor de curățenie cu spectru complet care oferă servicii de întreținere a clădirilor, cum ar fi contracte de curățare interioară de rutină, curățarea anumitor zone exterioare care sunt accesibile, curățarea toaletelor, curățarea de urgență, curățarea după eveniment și multe altele. Așadar, daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie care sa acopere un spectru larg de servicii, va asteptam sa discutam!

Pentru a ne contacta in vederea solicitarii unei oferte, trimiteți un e-mail sau sunați-ne acum.