Curatenie Birouri Craiova

7StarCleaning este o firma de curatenie din Craiova care oferă servicii profesionale a spatiilor de birouri pentru firmele (companiile) din oras. Abordarea noastră in activitatea de curatenie combină produse puternice de curățare ecologice și abordări inteligente de curățare pentru a acomoda orice spațiu corporativ aflat in raza orasului Craiova. Specialitatea noastră este curățarea întreprinderilor mici și mijlocii, incepand cu 100 de metri pătrați. Vă putem oferi rezultate strălucitoare care se observa in fiecare dimineața, la inceputul orelor de program. Echipele noastre sunt formate din oameni bine instruiti care ne reprezinta imaginea in relatia cu clientii, lucreaza si respecta programul stabilit oferind cele mai bune rezultate. 

Prin colaborarea cu firma noastra de curatenie birouri din Craiova, veti gasi pachete care sa corespundă bugetului și nevoilor dumneavoastra. Dacă aveți un birou de orice dimensiune în orice zona din Craiova sau din apropiere, nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a obține o ofertă gratuită și pentru a descoperi de ce 7StarCleaning ar putea fi cel mai bun partener de curățenie pentru afacerea dvs.

Curatenie Green

Firma noastra de curatenie birouri din Craiova incearca sa se plieze pe aspectul ecologic al activitatii. In acest sens, alegem produse de calitate, certificate și folosim aspiratoarele cu filtru HEPA. Echipele noastre sunt educate in intalnirile noastre in ceea ce înseamnă să fii verde (green). Ei învață despre subiecte precum economisirea apei, reducerea utilizării substanțelor chimice, optimizarea proceselor de lucru și reducerea oboselii lucrătorilor prin practici mai inteligente de curățare. Ne concentrăm nu numai asupra mediului, ci si pe impactul pozitiv pe care îl va avea sesiunea de curatenie, intr-un mod cat mai ecologic, asupra spatiilor de birou, asupra sănătății și bunăstării clienților și angajaților noștri.

Alege sa faci curatenie cu noi, iar concurenții tăi vor fi verzi de invidie!